Skip to content

NYDJ (Not Your Daughter's Jeans) de perfecte jeans voor iedere vrouw

Bij NYDJ geloven ze dat voor iedere vrouw de perfecte jeans bestaat. Zo eentje waar je van droomt en de seconde dat je hem eindelijk aanhebt, denk je: ‘Ja, dit is hem!’ Voor velen bestond deze broek niet. En dus is NYDJ het zelf gaan ontwerpen. Een comfortabele jeans die perfect past en je figuur flatteert waardoor jij er mooi, zelfverzekerd en stijlvol uitziet.

NYDJ (Not Your Daughter’s Jeans) is een merk voor vrouwen, door vrouwen.

Hierdoor kennen zij het vrouwelijke figuur als geen ander. Het streven is vrouwen er prachtig en vol zelfvertrouwen uit te laten zien – de mooiste versie van zichzelf. NYDJ jeans zijn voorzien van exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijke rondingen accentueert voor een prachtig silhouet. Want NYDJ weet dat je er met de perfecte jeans niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt.

NYDJ is in 2003 opgericht en sindsdien gevestigd in Los Angeles, California, dé denimhoofdstad van de wereld. NYDJ wordt hier omringd door alles dat met denim te maken heeft. Als nummer één op het gebied van innovatieve jeans, laten de designers zich constant inspireren door de nieuwste technieken en laatste trends. Dit alles met één doel: het creëren van de perfecte jeans.

Een complete look

Maar NYDJ stopt niet bij denim. Naast onze uitgebreide jeanscollectie bieden zij een breed assortiment aan broeken in verschillende materialen, kleuren en pasvormen – uiteraard allemaal ontworpen met de unieke Lift Tuck® Technology. Naast de seizoenscollectie hebben zij ook een Core Collection met tijdloze items die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

NYDJ gelooft dat je van top tot teen zelfvertrouwen kunt uitstralen, zij bieden ook een collectie stijlvolle tops aan die elk figuur flatteren. Ontworpen volgens de laatste kleuren en prints zijn onze tops perfect te combineren met onze slankmakende jeans. Het kreukvrije materiaal maakt ze ideaal voor je alledaagse outfits. Dankzij de langere, geplooide achterkant vallen de tops perfect om het lichaam.

Wij zijn trots dat wij de grootste NYDJ
(Not Your Daughter’s Jeans)
collectie van Nederland voeren!

Hieronder vindt u een selectie van onze NYDJ collectie, kom langs in onze winkel om de gehele collectie te bekijken. Wij helpen u graag de juiste fit te vinden.

elite-mode-nydj-fit-skinny

Skinny fit

Loopt vanaf de knie iets smaller toe naar de enkel, maar sluit niet geheel aan op het been.

elite-mode-nydj-fit-slim

Slim fit

De pijp is vanaf de knie een fractie smaller dan de straight.

elite-mode-nydj-fit-straight

Straight fit

De pijp loopt vanaf de knie recht naar beneden.

missy-ami-legging

Legging fit

Een trendy, smalle pasvorm met rond de enkel nog wat ruimte.

elite-mode-nydj-fit-bootcut-2

Bootcut fit

Jeans met een klassieke, wijd uitlopende pijp vanaf de knie.

elite-mode-nydj-fit-straight-2

Boyfriend fit

Een ‘oversized’ pasvorm die los om het been valt met een lengte tot net boven de enkel.

Bekijk de gehele NYDJ (Not Your Daughter’s Jeans) collectie in onze winkel!

Back To Top