Skip to content

Brax - feel good

Of u nu met vrienden de stad in gaat, een avondje gezellig met de familie doorbrengt of aan het werk bent: met BRAX Womens-wear komt u altijd tiptop voor de dag.

FEEL GOOD is geen loze kreet, maar een gedreven passie die in elke outfit voelbaar is

Geavanceerde, innovatieve productieprocessen, hoogwaardige, exclusieve materialen en een continu streven naar verbetering garanderen kleding en mode op het hoogste niveau. Het zijn de uitgangspunten voor onze hoogwaardige, stijlvaste premium casual mode. FEEL GOOD is hierin geen loze kreet, maar een gedreven passie die in elke outfit voelbaar is. Brax selecteert actuele trends en creëren ‘love pieces’ voor uw garderobe. Ontdek naast het merk BRAX FEEL GOOD ook het merk RAPHAELA.

BRAX mode staat voor passie

De passie om mensen enthousiast te maken. Brax klanten staan succesvol in het leven, geven het leven zelf vorm en vinden het belangrijk om er goed uit te zien. Wat kwaliteit, pasvorm en afwerking betreft zijn compromissen ondenkbaar.

Laat u inspireren en bekijk de broeken, jeans, trendy tops en accessoires in onze zaak aan de Frederik Hendriklaan 236, Den Haag.

Bekijk de gehele BRAX collectie
in onze winkel!

Back To Top