skip to Main Content

Doe inspiratie op in ons lookbook.

Het lookbook is bedoelt als inspiratie en de getoonde mode items zijn niet altijd voorradig.

nydj_fw176947

NYDJ (Not Your Daughter’s Jeans)

een merk voor vrouwen, door vrouwen. Bij NYDJ geloven ze dat voor iedere vrouw de perfecte jeans bestaat.

R. 712

Brax

Of u nu met vrienden de stad in gaat, een avondje gezellig met de familie doorbrengt of aan het werk bent: met BRAX Womens-wear komt u altijd tiptop voor de dag.

comma_fall_winter_2019_original_RZ_comma_FW19_1600x1200px_Motiv2_August Collection

Comma

Comma is een internationaal fashion en lifestyle merk dat staat voor vrouwelijke en moderne mode. In een Comma outfit laat je bij iedere gelegenheid een geweldige indruk na.

elite-mode-ilse-jacobsen-header

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen begon haar merk toen regenkleding nog regenkleding was, en mode nog mode was. Zij bracht functionaliteit en stijl samen in één product.

FUCHS_SCHMITT_HW19_20838_6414_01_Imagebild_mitLogo_RGB

Fuchs&Schmitt

Fuchs&Schmitt hanteert het keurmerk BSCI* en wil het milieu zo min mogelijk belasten. We kunnen uiteraard achter hun doelstelling staan!

elite-mode-eterna-header

Eterna

Kwaliteit, innovatie en specialisme is de rode draad in dit bedrijf uit Passau wat al sinds 1863 bestaat.

elite-mode-merk-teaser-raphaela-by-brax

Raphaela by Brax

Raphaela mode staat voor passie. De passie om mensen enthousiast te maken over onze producten en collecties. Ontworpen door dezelfde fabrikant als Brax.

elite-mode-merk-teaser-faber-woman

Faber Woman

Faber Woman is de specialist voor gebreide kleding. Met innovatieve breitechnieken “Made in Germany”, hoogwaardige materialen en een esthetiek van duurzaamheid.

elite-mode-merk-teaser-betty-barclay

Betty Barclay

Betty Barclay-collecties en gelicentieerde producten worden gedistribueerd in meer dan 60 landen over de hele wereld en gedistribueerd door meer dan 4.000 gespecialiseerde retailers. Nu ook bij Elite Mode.

elite-mode-merk-teaser-beaumont

Beaumont

Beaumont is een Nederlands merk, afkomstig uit Amsterdam, wat al meer dan 45 jaar bestaat. Door de jaren heen heeft Beaumont zijn pasvorm tot in de kleinste detail geperfectioneerd en een duidelijk handschrift gecreëerd.

elite-mode-merk-teaser-uno-due

Uno Due

De basis van Uno Due zijn de hoogwaardige natuurlijke materialen, een perfecte pasvorm, afwerking en een heerlijk draagcomfort. Speelse en vernieuwende details zorgen voor een verrassende twist en maken ieder Uno Due item tot iets bijzonders.

Wij bieden een grote variatie aan topmerken

Benieuwd naar de gehele collectie?
bezoek onze winkel!

Back To Top