Skip to content

Fuchs&Schmitt - Toonaangevende jassen en jacks

FUCHS&SCHMITT bestaat sinds 1967 en is één van onze jassen specialisten!

Fuchs&Schmitt werd in 1967 in Aschaffenburg opgericht en heeft 100 werknemers in dienst. In 1998 ontving Fuchs&Schmitt de International Fashion Marketing Prize voor hun hoge productinnovatie, mode competentie en hun consistent merkbeleid. Het merk Fuchs&Schmitt is wereldwijd te vinden bij alle toonaangevende kledingretailers.

Een team van ontwerpers creëert twee collecties per jaar, elk bestaande uit ongeveer 350 onderdelen. De medewerkers zijn de motor van dit prachtige bedrijf- zonder hen zouden de hoge kwaliteit en de exacte pasvorm niet mogelijk zijn.

Kwaliteit en de goede pasvorm staat altijd voorop

Fuchs&Schmitt hanteert het keurmerk BSCI* en wil het milieu zo min mogelijk belasten. Fuchs&Schmitt is ervan overtuigd dat eerlijke productieomstandigheden sleutels tot succes zijn. Daarom zijn sociaal aanvaardbare omstandigheden zoals verbod op gedwongen of verplichte arbeid, gelijke beloning voor mannen en vrouwen, verbod op discriminatie en het verbod op kinderarbeid hun topprioriteit.

*het Business Social Compliance Initiative is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen. BSCI biedt een gemeenschappelijke gedragscode en een stappenplan aan bedrijven dat op alle sectoren en productielanden van toepassing is.

Of het dons, fake fur, wol, rainwear of thermofleece betreft, de jassen en jacks worden met zorg gemaakt in sportieve vrouwelijke lijnen.

Laat u inspireren en bekijk de broeken, jeans, trendy tops en accessoires in onze zaak aan de Frederik Hendriklaan 236, Den Haag.

Bekijk de gehele Fuchs&Schmitt collectie
in onze winkel!

Back To Top