skip to Main Content

Ilse Jacobsen - functionaliteit en stijl

Ilse Jacobsen begon haar merk toen regenkleding nog regenkleding was, en mode nog mode was. Zij bracht functionaliteit en stijl samen in één product. Wat 25 jaar geleden begon met een vernieuwend idee is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk.

Een weerspiegeling van de Scandinavische lifestyle en rustgevende natuur

Lifestyle merk Ilse Jacobsen Hornbæk is in 1993 opgericht door Ilse Jacobsen, geboren en opgegroeid in het Deense Hornbæk. Dit havenplaatsje om de relaxte atmosfeer, witte zandstranden en uitgestrekte duinen, en geldt tevens als haar grote inspiratiebron. De brede collectie regenjassen is een weerspiegeling van de Scandinavische lifestyle en rustgevende natuur die je hier vindt. Ilse doet niets liever dan eropuit gaan om één te worden met de natuur en rust te vinden. Ze inspireert anderen graag om hetzelfde te doen.

elite-mode-ilse-jacobsen-story

Een wereldwijd succes

Wat begonnen is in een klein winkeltje in Hornbæk is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Inmiddels is het merk verkrijgbaar in 25 landen in o.a. New York, Berlijn, Londen, Stockholm, Madrid, Zürich, Amsterdam, Oslo, Kopenhagen en Tokio en zo ook bij Elite Mode in Den Haag.

Bekijk de gehele Ilse Jacobsen collectie
in onze winkel!

Back To Top