skip to Main Content

Herinrichting van de Frederik Hendriklaan

De Frederik Hendriklaan wordt opnieuw ingericht. En daar kunt u van profiteren!

Maandag 13 mei tot medio juli start de herinrichting van de Frederik Hendriklaan voor onze winkel. Naast een nieuwe riolering wordt het winkelgebied opnieuw ingericht met onder andere een brede doorloop voor voetgangers op de stoep, overzichtelijke parkeerplekken en klassieke straatlantaarns. Het wordt voor u dus nog leuker om op de Fred te winkelen, maar het betekent ook dat u tijdens de werkzaamheden wat hinder zult ondervinden.

Steengoede actie

Omdat het u in die periode wat meer moeite kost om naar onze winkel te komen, willen we het extra aantrekkelijk voor u maken.
Vanaf deze week geven wij 25% korting op geselecteerde artikelen.

Bereikbaarheid en parkeren

Onze winkel blijft tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. Er is een brede tijdelijke stoep aangelegd wat heel goed begaanbaar is.
Er zijn extra parkeerplaatsen op de Kranenburgweg gemaakt. (zo’n 5 minuten wandelen van onze winkel) Het kruispunt met de Willem de Zwijgerlaan is momenteel tijdelijk dicht. U bereikt ons het beste vanuit de Aert van de Goesstraat of vanaf de Kranenburgweg. Onze klanten vertellen ons dat de bereikbaarheid in ieder geval goed is.

Bent u benieuwd naar de voortgang van de herinrichting? Tijdens uw bezoek aan onze straat ziet u per dag de vorderingen en dat is heel leuk om te zien.

Tos snel!

Contact

Heeft u vragen?

Wij informeren u graag over de stand van zaken.
Neem contact met ons via: 070-3281262

Bert & Nelleke Spijksma en verkoopteam

PS: Voor actuele informatie kunt u ook kijken op de website van Den Haag of de website van De Fred.

Back To Top